Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Γλυκό Ψυγείου με 4 υλικά

Υλικά :

2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ με σοκολάτα
1 κονσέρβα έτοιμο καραμελωμένο ζαχαρούχο
300 γρ τυρί κρέμα
300 γρ κρέμα γάλακτος.

Εκτέλεση :

Σε ένα μπολ χτυπάμε με τι μίξερ το τυρί κρέμα μαζί με το καραμελωμένο ζαχαρούχο μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Παίρνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε μία στρώση από τα μπισκότα αφού προηγουμένως τα βουτήξουμε ένα - ένα σε γάλα. Πάνω από τα μπισκότα βάζουμε την μισή κρέμα και από πάνω ξαναβάζουμε μπισκότα. Θέλουμε 3 στρώσεις με μπισκότα και 2 με κρέμα. Αφού τελειώσει η κρέμα και η τρίτη στρώση από τα μπισκότα, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγύ. Αν θέλουμε τρίβουμε και μερικά μπισκότα που περίσσεψαν. Βάζουμε την σαντιγύ πάνω από την τελευταία στρώση μπισκότων και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον να παγώσει καλά.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου