Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Σοκολατάκια Banoffee

Υλικά:

400 γρ  μπισκότα τριμμένα digestive ή Μιράντα
1  μεγάλη μπανάνα ή 2 μικρές
2-3  κ.σ. καραμέλα που έχουμε κάνει με ζαχαρούχο γάλα ή έτοιμη καραμέλα
σοκολάτα κουβερτούρα για την επικάλυψη.

Εκτέλεση:

Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi να γίνουν σκόνη. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και βάζουμε την μπανάνα που την έχουμε λιώσει, προσθέτουμε και την καραμέλα και αρχίζουμε να ανακατεύουμε στην αρχή με ένα πιρούνι και μετά με το χέρι μας. Αν κολλάει πολύ το μείγμα προσθέτουμε λίγο μπισκότο ακόμη. Πλάθουμε μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 35 λεπτά. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν Μαρί και βουτάμε τα σοκολατάκια, τα βάζουμε για λίγο ακόμα στο ψυγείο και αν θέλουμε περιχύνουμε με λίγη καραμέλα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου