Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΜΙΛΦΕΙΓ

ΥΛΙΚΑ:

1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ(ΜΕ 2 ΦΥΛΛΑ)
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
100 ΓΡ CORN FLOUR
6 ΚΡΟΚΟΥΣ
270 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
3-4 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
100 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ(ΟΧΙ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ)
200 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ(ΘΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝΤΥΓΗ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 100 ML.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ 100 ML ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ CORN FLOUR ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ Η ΚΡΕΜΑ. ΑΦΟΥ ΣΦΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ Ή ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΥΣΤΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΩΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ: ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ Ή ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ.ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.ΒΑΖΟΥΜΕ 2 ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ 2 ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΠΑΜΕ ΣΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου