Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Κουλουράκια Μήλου νηστίσιμα

Υλικά :

1 κούπα ζάχαρη
3 μήλα καθαρισμένα και περασμένα από τον τρίφτη(όχι από τη μεριά με τις χοντρές τρύπες)
1 κ.σ κανέλα
3/4 κούπας ηλιέλαιο
700 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.

Εκτέλεση :

Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα να λιώσει η ζάχαρη και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε με το χέρι μας μέχρι να γίνει μια εύπλαστη και μαλακή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε, τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα, περίπου 20-30 λεπτά .









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου