Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Σοκολάτες Bounty

Υλικά :
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
250-300 γρ ινδοκάρυδο τριμμένο
500 γρ σοκολάτα κουβερτούρα.

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα μπολ το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε σιγά σιγά το ινδοκάρυδο πλάθοντας με τα χέρια μας μέχρι να γίνει ένα μείγμα τόσο σφιχτό όσο να μπορούμε να το πλάσουμε σε στρογγυλά ή ότι άλλο σχήμα θέλουμε για να φτιάξουμε τις σοκολάτες. Τα απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου μέχρι να σφίξουν καλά. Λιώνουμε την κουβερτούρα και τα βουτάμε μέσα με τη βοήθεια 2 πιρουνιών και τα ξαναβάζουμε στο ταψί βάζοντάς τα ξανά στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου