Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Μπάρες Δημητριακών

ΥΛΙΚΑ:

2 ΚΟΥΠΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ(ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ Π.Χ CORN FLAKES)
1 ΚΟΥΠΑ ΒΡΩΜΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ(ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΑΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΓΗΝΗΣ)
1/2 ΚΟΥΠΑ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ(ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙΣ)
130 ΓΡ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
160 ΓΡ ΜΕΛΙ
60 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
4-5 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΥΓΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΛΙΓΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΙΩΜΕΝΗ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ).

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΑΛΕΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΣΤΟ MULTI ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.Σ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ Ή ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΟ ΜΕΛΙ,ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΡΑΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 1-2 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙΙ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.(ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ).ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΙΣΕΣ ΜΠΑΡΕΣ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΠΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου