Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Chocolate Muffins

ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΟΥΠΑ ΞΥΝΟΓΑΛΑ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΙΩΝΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΑΥΓΟ
1  3/4 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ Γ. Ο. Χ
3/4 ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΚΑΚΑΟ
1 Κ.Γ BAKING POWDER
1 Κ.Γ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Ή ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΤΟ BAKING POWDER, KAI TA KOMMATIA ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΝΟΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΓΙΑ MUFFINS KAI TA ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Ή ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΝΟΓΑΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 1 Κ.Σ ΞΥΔΙ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου